Poďakovanie lekárnikom

Poďakovanie lekárnikom

Lekárnici nie sú predajcovia liekov, ale odborníci s krásnym poslaním - starať sa o naše zdravie za každých okolností. Keď vás bolí hrdlo alebo vaše bábätko trápia zúbky, kam prv smerujú vaše kroky? No predsa do lekárne. Situácia posledných týždňov však zasahuje aj farmaceutov. Už aj Slovensko patrí ku krajinám, ktoré paralyzuje ochorenie COVID-19 spôsobené novým koronavírusom a zdravotníci celej krajiny sú v pohotovosti.

Opatrenia proti pandémii sa neustále sprísňujú, pretože nakazených pribúda každým dňom. Keďže u nás zatiaľ stále nedochádza k masovému testovaniu, medzi nami sa stále môžu voľne pohybovať prenášači bez príznakov, ktorí nákazu rozširujú ďalej.

Farmaceuti sú v týchto dňoch vystavení veľkému pracovnému náporu a opatrenia, ktoré zavádzajú, sú v prospech ochrany verejného zdravia. Prosíme všetkých, aby sa správali zodpovedne a dodržiavali všetky nariadenia a odporúčania, ktoré nájdete v priestoroch lekární. Je veľmi dôležité, aby sme boli zodpovední a neohrozovali ľudí, ktorí sa starajú o naše zdravie.

“NEODSTAVTE NÁS NEZODPOVEDNOSŤOU”

Sme nesmierne hrdí, že práve Združenie lekární PARTNER zastrešuje úžasných ľudí s tak krásnym poslaním. Ak sa nutne ocitnete v jednej z našich lekárni, spomeňte si, čomu musia čeliť odborníci za okienkom. Venujte im milé slovo či poďakovanie za ich nasadenie a silu stáť s úsmevom a starostlivým prístupom a dbať na zdravie všetkých pacientov.

Viac informácii o prevencii pred COVID-19 môžete nájsť prostredníctvom sociálnych sietí Partner, kde vytvárame unikátny obsah pre lepšie zvládanie celej neľahkej situácie. Na našich stránkach tiež nájdete videá a príspevky s našimi lekárnikmi, chatbota s aktuálnymi informáciami a mnoho iného, čím sa snažíme pomôcť prevencii a zabrániť šíreniu dezinformácii či paniky.

Ďakujeme, hrdinovia!

#zvladnemeto, spolu - s toleranciou a disciplínou